Національна академія наук України
Інститут електродинаміки
18
квітня
Звіт академіка-секретаря ВФТПЕ НАН України Презентація

Повідомлення вченої ради

4 квітня 2024 р. об 11.00 відбудеться засідання Вченої ради Інститу­ту електродинаміки НАН України (Конференц-зал, кім. 404, 4-й поверх).

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

I. Про відкриття науково-технічної роботи: «Розвиток теорії та розроблення заходів і технічних засобів забезпечення якості електропостачання та електромагнітної сумісності споживачів систем розподілу в умовах виникнення надзвичайних ситуацій в ОЕС України» (фундаментальні дослідження).

Доповідає: зав. відділу, акад. НАН України Андрій Федорович ЖАРКІН (відділ № 2).

II. Про відкриття науково-технічної роботи: «Розвиток теорії, розробка математичних моделей та комплексне дослідження процесів електромеханічних систем на основі високошвидкісних електричних машин з постійними магнітами та двоступеневими і одноступеневими магнітними редукторами» (фундаментальні дослідження).

Доповідає: пров.н.с., д.т.н. Віктор Володимирович ГРЕБЕНІКОВ (відділ № 6).

III. Про відкриття науково-технічної роботи: «Розробка нових методів і автоматизація процесу відтворення параметрів якості електроенергії» (фундаментальні дослідження).

Доповідає: пров.н.с., д.т.н. Юрій Федорович ТЕСИК (відділ № 5).

IV. Про відкриття науково-технічної роботи: «Створення інформаційно-вимірювальних засобів моніторингу стану стрижнів обмотки статора в пазах осердя та впливу параметрів якості електроенергії на вібрацію валів потужних електричних машин» (прикладні дослідження).

Доповідає: зав. відділу, д.т.н. Євген Олександрович ЗАЙЦЕВ (відділ № 12).

V. Про відкриття науково-технічної роботи: «Розроблення електромеханічного устаткування підвищеної енергоефективності та надійності, систем діагностики об’єктів електроенергетики» (прикладні дослідження).

Доповідає: зав. відділу, д.т.н. Леонід Іванович МАЗУРЕНКО (відділ № 6).

VI. РІЗНЕ